Farsang a 4.a osztályosok szemszögéből

Tőke Nárcisz

Szeretném elmesélni a farsangot.

Azzal kezdeném, hogy a tombola nagyon jó volt, igaz nem nyertem semmit, de izgalmas volt várni hátha kihúzzák a számomat. Bea nénivel délután just dance-tünk, ittunk, ettünk és mulattunk. A folyosói jelmezes felvonulás is jó volt. Én szorzótáblának öltöztem és sok más ötletes jelmez is volt. Balázs és Erik hozott be játékot és azzal játszottunk.

Szerintem nagyon jó volt! Jól éreztük magunkat!

Bojtos János

Nagyon jó volt a farsang! Én horgásznak öltöztem, hallgattunk zenét is. Ettünk sok finomságot, játszottunk társast, és táncoltunk. Sokan vettek tombolát, de most többen is nyertek valamit, mint tavaly. Pryzbytek Ádám nyert egy napszemüveget.

Demeter Dóra

A 2. óra utáni jelmezes felvonulás nagyon jó volt. Voltak nagyon ötletes jelmezek is. A tombola is nagyon izgalmas volt, nagy volt az izgulás és az öröm. A díjak remek tárgyak vagy édességek voltak.

Az 5. óra után az osztályfarsang volt a legszuperebb, mert zenét hallgattunk, táncoltunk és a legfőbb az volt , hogy nagyon, de nagyon jól ereztük magunkat. Aki nem akart táncolni annak sem kellett unatkoznia, mert mindenféle társasjáték volt.

Amikor hazamentünk háromkor, mindenki vidáman és boldogan tette azt. Ez a nap az osztályunknak felejthetetlen élmény marad!

Szabó Áron

Minden évben megrendezésre kerül az iskolánkban a farsang, amit minden osztály ünnepel, így hát a mi osztályunk is kivette a részét a mulatságból.

Az angol óránk, ami az első óra volt, szokásos módon zajlott. A következő óra, a hittan már rendhagyóbb volt, ugyanis a farsang volt a téma és azt vitattuk meg, hogy ki minek fog beöltözni. A testnevelés óránk elmaradt, mivel ekkor került megrendezésre a tombola sorsolása. Rendkívül örülök annak, hogy az egyik osztálytársam nyerte meg a három fődíj egyikét, a tollasütőket. Az ezt követő órán bepótoltuk a hiányosságainkat, aki pedig kész volt, az szabadon elfoglalhatta magát. Ezt követően pedig kimentünk játszani az udvarra. Az igazi farsang azonban akkor kezdődött, mikor Bea néni, a napközis tanárunk megérkezett. A just dance-től kezdve a társasjátékokon át rengeteg mindent tudtunk játszani. Sokféle édesség és sütemény is várt minket. Az egyik szülő még különleges édességgel is kedveskedett, szilvalekváros fánkkal.

Nekem ez a farsang nagyon tetszett, akár csak az előzők. Remélem még sok ilyen ünnepségben lesz részem.

Boda Viola

Nagyon jól éreztem magam a farsangi bálon. Popit ( játék)-nak öltöztem, tombolán még nyertem is egy illatos szappant . Nagyon örültem neki . Föl is vonultunk az iskolai folyosón. Sokan megcsodálták a jelmezemet! Mindenki nagyon kreatívan öltözött be. Bea nénivel voltunk egészen 3 óráig. Finom nassolnivalókat ettünk, Just Dance -et játszottunk. Nagyon örülök ,hogy elmentem erre a fantasztikus farsangi bulira . Remélem erre máskor is lesz lehetőség!

Tannous Nour

Február 18-án volt a farsang.

A fiúk raktak be zenét, mi pedig táncoltunk rá.

Én 1920-as évekbeli jelmezbe bújtam. Anyától kaptam kölcsön egy fekete parókát erre az alkalomra. Ők is szoktak jelmezbált tartani minden évben. Én legjobban a tombolahúzást vártam. Verával együtt vettünk 6 darab tombolát és végig izgultuk a sorsolást. Volt sokféle jelmez, de nekem a Bálinté tetszett a legjobban. Ő egy öreg bácsinak öltözött be.

Már meg is van az új jelmez ötlet a következő farsangra.

Lehoczki Laura

Meg szeretnék osztani a kedves olvasókkal egy pár gondolatot az alsós farsangról. Én rendőrnőnek öltöztem be. Az énekkarral felléptünk a tombolasorsolás előtt, és úgy vettem észre, hogy a közönség figyelemmel végig is hallgatott minket. Ezen a napon az osztályfarsang tetszett a legjobban. A fiúk nagyon jó játékokat nyertek a tombolán, és azokkal játszottunk. Remek volt a hangulat, hiszen jó zenéket hallgattunk. Egy-két tánclépést is betanultunk. Gyorsan elröpült az idő.

Szűcs Tamás

Nekünk nagyon jó volt a farsangunk. Ezen a napon rendesen meg voltak tartva az órák, és a második rajzóra után, azaz 13 órakor kezdetét vette a farsang. A tesiórán volt a tombolasorsolás, de én nem vettem tombolát, ezért nem nyertem semmit. Mikor a teremben elkezdődött a farsang, Bea néni állított be zenét. Én Szellemirtónak öltöztem, de Jancsi jelmeze is nagyon tetszett. Ő horgásznak öltözött. Még élő halat is hozott be.

Összegyűjtötte: Klári néni, a 4.a osztály osztályfőnöke

smart
smart
smart
smart