Farsang 2023

Farsang 2023

Február 17-én, a nagyböjt kezdetét megelőző hét péntek délutánján került sor az általános iskolások farsangjára. 13-16 óráig az alsó tagozatosoké, 17-20 óráig pedig a felsősöké volt a tornaterem, ahol három év után ismét korlátozás nélkül mulathattunk: volt beöltözés, jelmezes felvonulás, humoros osztályprodukciók, közös tánc, eszem-iszom és természetesen értékes nyereményekkel kecsegtető tombolasorsolás is.

Az 1-3. osztályosok egyénileg öltöztek fantáziadús, szemet gyönyörködtető és vicces jelmezekbe, a 4-8.-osok pedig osztályonként beöltözve adtak elő egy-egy zenés-táncos műsorszámot: láttunk kalózokat, focistákat, sötétben világító karkötős árnyakat, és Korda György örökzöld slágerének zenéjére a reptér izgalmas világa is több ízben megelevenedett előttünk. A hangulatot az alsósoknál Just Dance fokozta, a felsősök pedig két vendég tánccsapat, a JamLand és a New Dance World produkciójában gyönyörködhettek.

Örömmel láttuk vendégül az alsós farsangon az óvodásokat, akik a Farsangi maszkabál elnevezésű iskolacsalogató programunk keretében látogattak el hozzánk. Köszönjük a szülőknek az alsós farsang előkészítésében és lebonyolításában nyújtott hathatós segítségét, a DÖK-nek pedig a felsős farsang megszervezésében vállalt sok-sok munkáját. Igazán jó buli volt!

Telek Péter Pál igh.