Iskolánk két pedagógusa díjat vehetett át

Az egyházmegyei tedeum alkalmával az idei évben két pedagógusunk is elismerésben részesült iskolánk fenntartója, a Váci Egyházmegye püspöke részéről:

Kocsis Nóra főigazgató-helyettes Te Deum-díjat kapott fáradhatatlan és elkötelezett tanári, illetve vezetői munkája elismeréseként.

Kolléganőnk iskolánkban töltött tizenhárom esztendeje alatt tanított matematikát és fizikát, volt osztályfőnök, munkaközösség-vezető, 2018-tól kezdődően igazgatóhelyettes. Számos iskolai projekt és kezdeményezés tevékeny részeseként sokat fáradozik az iskola, különösen is a gimnázium képzési kínálatának bővítéséért, tanulmányi színvonalának folyamatos emeléséért. Kollégái és vezetőtársai  egyaránt értékelik segítőkészségét, lojalitását, emberségét. A jelenlegi vezetői team legrégebbi tagjaként felhalmozott tapasztalata, példamutató elkötelezettsége és igényessége az egész iskolai közösség számára óriási kincs, igazodási pont, nélkülözhetetlen támasz.

Kéthelyi Lídia tanárnő sokoldalú és elkötelezett pedagógiai munkája elismeréseként a Szent Gellért-díj ezüst fokozatában részesült.

Három évtizedes pedagógusi múlttal rendelkező kolléganőnk hatodik éve iskolánk tanára. Munkáját német szakos tanárként, osztályfőnökként, gyógypedagógusként, továbbá a gyermekvédelmi team és az ökoiskolai munkacsoport tagjaként egyaránt odaadó lelkülettel, magas szakmai színvonalon végzi. Szívügye a teremtésvédelem: neki köszönhető, hogy iskolánk évről évre sikerrel pályázik az Állatbarát Általános Iskola címre. Nincs olyan korosztály, amelyikkel ne találná meg a közös hangot, és nincs az a feladat, amelyre ne mondana igent, ha szükség van a segítségére. Csendes, de annál tevékenyebb jelenléte nagy áldás az egész iskolai közösség számára.

 

Mindkettőjüknek szívből gratulálunk, és nagyon büszkék vagyunk rájuk!