A gólyatábori programokról

Kedves Gólyák!

Köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztetek az augusztusi gólyatáborunkba! A jelentkezést ezzel lezártnak tekintjük, továbbiakat sajnos nem tudunk elfogadni.

Azon vagyunk, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjatok, ezért most egy kis ízelítőt szeretnénk adni a programokból:

Augusztus 16-án, hétfőn, a gödi kalandparkba megyünk vonattal. Délelőtt 10 órától indulnak a programok, amelyek között kötélpálya bejárás, sárkányhajózás, ügyességi feladatok, GPS pontkereső és taktikai lézercsata szerepel 5-6 óra időtartamban. Természetesen egy pizza ebédre is sort kerítünk.

Ide szükség lesz egy szülői nyilatkozat kitöltésére. Ezt a dokumentumot innen letölthetitek, de aki nem tudja kinyomtatni, az a suli Titkárságról is elkérheti szerdai napokon.

Augusztus 17-én, kedden, Vecsésen az Airport Hotel Stációba látogatunk. Lehetőségünk lesz további ismerkedő/csapatépítő játékok lebonyolítására, különböző sporttevékenységekre, a medence tér, a kert használatára, valamint megismerkedünk a szálloda öko működésével. Egy fantasztikus svédasztalos ebéd is része ennek a napnak.

Reméljük még inkább felkeltettük az érdeklődéseteket!

A többi részletet (vonat indulása, találkozó időpontok, hazaérkezés) igyekszünk minden résztvevőnek emailben elküldeni az augusztus 9-13-i héten.

Addig is jó pihenést, szép nyarat nektek!

 

Takács Anna és Juhász Mónika tanárnők