Adománygyűjtés állatmenhelynek

Kedves Diákok, kedves Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnénk adománygyűjtést tartani a Gyömrői Árvácskák Állatmenhelynek. Az elmúlt évben nagyon sok felajánlás érkezett: takarók, pokrócok, etetőtálkák,  állateledelek, sőt volt olyan diák, aki velőscsontot hozott. 😊

Az állatmenhely nemrég jelentetett meg egy listát, mely azokat a dolgokat tartalmazza, amire a legjobban szükségük van:

hámok, erős pórázak, nyakörvek, tészta, rizs (ezekből bármilyen…), májkrém, párizsi (gyógyszer beadáshoz, tanításhoz), kutyaszalámi (Minden reggel 4 rudat osztanak szét!), bolha és kullancs elleni készítmények, féreghajtó tabletták, gyógyszerek, vitaminok, májvédők (legjobban: Milgamma, B komplex vitamin, Quamatel, Legalon), porcerősítők (K9 FullFlex, C11 komplex), Milbemax, Milprazon tabletták.

Szeretnénk mindenkit arra kérni, ha van kedve, lehetősége, akkor hozzon, adományozzon idén is a kutyáknak. Nagy szeretettel fogadnak minden segítséget.

Az adományozásra jövő héten, csütörtökön és pénteken kerül sor. (November 21. és november 22.)  Ezen a két napon a gondnoki iroda/lakás előtt gyűjtjük a felajánlásokat. Hamarabb is be lehet hozni az ajándékokat, de kérjük, hogy ezeket csütörtökig az osztályteremben gyűjtsétek!

Az adományokat jövő vasárnap, november 24-én fogjuk Gyömrőre elszállítani.

 

Köszönjük a segítséget, a támogatást!

 

Szervezők 😊