Intézményvezetői bemutatkozás

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldás, békesség! Erős vár a mi Istenünk!

Intézményünk új vezetőjeként nagy szeretettel köszöntöm Diákjainkat és a Tisztelt Szülőket!

Új vezetőként első szó a köszönet, mely Sztyehlikné Hegyi Krisztina kolléganőnknek szól mindannyiunk, iskolánk dolgozói, diákjai nevében a 7 éves lelkiismeretes, precíz, áldozatos  intézményvezetői munkájáért. További pedagógus munkájához sok sikert, iskolánk diákjai körében örömteli órákat, jó egészséget kívánok!

Iskolánk fenntartója, a váci Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága 2021. szeptember 1-től rám ruházta az intézményvezetői feladatok ellátását.

Iskolánk eddigi életében ez semmiféle gyökeres változást nem okoz, a továbbiakban is a Pedagógiai Programunkban megfogalmazott nevelési célokat tartjuk szem előtt. A Jóisten kegyelmeit kérve bízom a szeretet és a békesség erejében, mellyel a koronavírus járvány korábbi nehézségeit magunk mögött hagyva újult erővel munkálkodhatunk diákjaink nevelésén mind hitben, mind tudásban, és az esetleges újabb kihívásokat a szülők hathatós támogatásával küzdhetjük le.

„Boldogok a békeszerzők, mert őket Isten fiainak fogják hívni”
(Mt. 5,9)

A 2021-22-es tanévet megnyitva és az egymást segítő kölcsönös együttműködésben bízva kívánok ehhez mindannyiunknak áldást, erőt és jó egészséget.

„Hozzád fohászkodom édes Istenem,
Munkálkodásomat neked szentelem,
Erőt, egészséget adj mindazoknak,
Akik szent nevedben híven dolgoznak.
Legyen szent áldásod minden fáradságon,
Mert ha áldásod nincsen rajta,
Munkánknak semmi haszna. Amen.”

 

Szeretettel várom a kedves Diákokat és Szüleiket tanévnyitó Veni Sancte szentmisénkre 2021. szeptember 19-én este 6 órára a Jézus Szíve templomba.

 

Felhívom a kedves Szülők figyelmét, hogy a naprakész információk tekintetében rendszeresen kövessék figyelemmel honlapunkat.

Osikoviczné Csendesi Mária
intézményvezető