Felkészültünk az érettségi vizsgák lebonyolítására

A 2020. március 16-án történt lezárást követően a múlt hétre befejeződött intézményünk teljes fertőtlenítő nagytakarítása.

Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a 2020. május 4-én kezdődő írásbeli érettségi vizsgákra a lehető legbiztonságosabb környezetet tudjuk biztosítani diákjaink és kollégáink részére.

Maximális alapossággal, virucid hatású szerek használatával letisztítottunk minden felületet:

– Fertőtlenítve lett minden terem, a mosdók, a folyosók, a konyha, az ebédlő, a tanári szoba, titkársági helyiség.

– Fertőtlenítő takarítást végeztünk a tornatermekben, öltözőkben is.

– Kiemelt figyelmet fordítottunk a kézzel gyakran érintett felületek tisztítására, ide értve a padokat, székeket, informatikai eszközöket, ajtók, ablakok kilincseit, kapcsolókat, korlátokat.

– Elvégeztük a mosdóhelyiségek minden felületére kiterjedő fertőtlenítő munkálatokat.

– A mosdók melletti szappanadagolókat virucid hatású kézfertőtlenítő szerrel töltöttük fel.

A vegyszeres fertőtlenítést követően az Ózon-Kontakt Kft képviselői ózonos fertőtlenítést végeztek környezetbarát, 100% vegyszermentes és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás alkalmazásával, amely ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, vírusinaktiváló hatású, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza.

A teljes érettségi időtartamára beszereztük a megfelelő mennyiségű védőeszközöket, gumikesztyűket, fertőtlenítő folyadékot.

Az érettségi időtartama alatt kollégáink állandó jelenléttel biztosítani fogják a diákok és kollégáink által használt helyiségek folyamatos tisztántartását.

Személyes jelenlétükkel az iskolaorvos, a védőnő, az iskolapszichológus, a helyi polgárőrség és a helyi rendőrség is segíti a munkánkat.

Az épületbe történő belépéshez három bejáratot biztosítunk, mindhárom helyen kézfertőtlenítés után engedjük be az érettségizőket.

Megoldottuk, hogy a felügyelőtanáron kívül maximum hét érettségiző legyen egy teremben.

A dolgozatok írása közben törekedni fogunk a folyamatos szellőztetésre.

Reméljük, hogy mindezek ismertetésével segítettünk abban, hogy a hétfőn kezdődő érettségin minden diák félelem nélkül, egészséges vizsgadrukkal a lehető legtöbbet hozhassa ki magából!

Vezetőség