Állatok világnapjára

Kedves Diákok, kedves Szülők!

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnénk adománygyűjtést tartani a Gyömrői Árvácskák Állatmenhelynek. Az elmúlt évben nagyon sok felajánlás érkezett: takarók, pokrócok, etetőtálkák, állateledelek, sőt volt olyan diák, aki velőscsontot hozott.  Olyan sok ajándék gyűlt össze, hogy végül a Monori Csellengők Menhelynek is jutott az adományokból.

 

Mivel idén az Állatok Világnapján nem tudunk meghívott előadókat fogadni a járványhelyzet miatt, így ezzel az akcióval szeretnénk méltón megemlékezni szőrös, tollas és egyéb kültakarójú barátainkról.

 

Az állatmenhely listája azokról a dolgokról, amire a legjobban szükségük van:

 

hámok, erős pórázak, nyakörvek, tészta, rizs (ezekből bármilyen…), májkrém, párizsi (gyógyszer beadáshoz, tanításhoz), kutyaszalámi, bolha és kullancs elleni készítmények, féreghajtó tabletták, gyógyszerek, vitaminok, májvédők (legjobban: Milgamma, B komplex vitamin, Quamatel, Legalon), porcerősítők (K9 FullFlex, C11 komplex), Milbemax, Milprazon tabletták.

 

Szeretnénk mindenkit arra kérni, ha van kedve, lehetősége, akkor hozzon, adományozzon idén is a kutyáknak. Nagy szeretettel fogadnak minden segítséget.

Az adományozásra jövő héten pénteken kerül sor (október 2-án) Ezen a napon az iskola tornaterem felőli bejáratánál gyűjtjük a felajánlásokat. Hamarabb is be lehet hozni az ajándékokat, de kérjük, hogy ezeket péntekig az osztályteremben gyűjtsétek!

Az adományokat jövő hétvégén fogjuk Gyömrőre elszállítani.

 

Köszönjük a segítséget, a támogatást!