Mikulás Kupa 2015

Idén is megtartottuk hagyományos iskolai alsós sportversenyünket, mely továbbra is nagy népszerűségnek örvend a kicsik körében.

Az első és második osztályosok sor- és váltóversenyekben mérhették össze képességeiket. Fekete-Part Gabriella tanárnő egy nagyszerű, klasszikus, minden porcikát megmozgató feladatsort állított össze, melyre a gyerekek a kollégák segítségével, nagy izgalommal készültek fel a versenyt megelőző testnevelés órákon. A fülsiketítő szurkolás közepette mindenki mindent beleadott, de végül csak egy osztály nyerhetett, amely idén a 2. b lett. Gratulálunk nekik!

Ezután következett a harmadikos és negyedikes osztályok megszokott labdarúgó bajnoksága, melyet ha lehet, még nagyobb ováció kísért. A kis focisták rendszeres udvari edzésekkel és egyenmezzel is készültek a megmérettetésre, aminek meg is lett az eredménye, mert kiváló csapatjátékot és nagyszerű egyéni teljesítményeket is láthattunk. Mindegyik csapatot megilleti a gratuláció, de a legnagyobb elismerést az idén verhetetlen 4. a osztály érdemli.

Köszönjük minden alsós kolléga munkáját, együttműködését!

Juhász Jakab

Vélemény, hozzászólás?