1% és évközi utalás a Stúdium Alapítvány számára

Az SZJA 1% felajánlásával 2022-ben ismét sokat segíthetnek! Ha minket választanak, biztosak lehetnek benne, hogy pénzük jó helyre kerül!

 

Mire fordítjuk az adományokat?

A nálunk tanuló diákok, tanulócsoportok számára az adományokból az oktatást látványosabbá tevő felszerelések és modern sporteszközök beszerzéséhez, valamint szebb környezet kialakításához tudunk hozzájárulni. Emellett színház- és múzeumlátogatások, kirándulások, táborozások költségeit is segítjük.

 

Hogyan tudnak támogatni bennünket?

Március 15-ig a NAV elkészíti az adóbevallás tervezetet. Ekkortól hagyható jóvá, és ekkortól lehet nyilatkozni az adó 1%-áról is az Ügyfélkapun keresztül.

 

  • SZJA bevallás esetén az 1% felajánlásához szükséges adatok:

Kedvezményezett adószáma: 18685633-1-13

Kedvezményezett neve: Stúdium Alapítvány

 

Az 1% felajánlásán túl szeretettel várjuk évközi adományaikat is úgy, hogy a Stúdium Alapítvány számlaszámára utalnak, akár havonta, vagy bármilyen időközönként.

Lehetőség van állandó átutalási megbízás megadására is, ez esetben rendszeresen és automatikusan megkapjuk az Önök által megadott összegű támogatást. Állandó átutalást bankfiókban vagy internetbankon keresztül tudják beállítani.

  • Az utaláshoz szükséges adataink:

Stúdium Alapítvány

Számlaszám: 65100091-10101243

Kérjük, ne feledkezzenek meg Alapítványunkról, segítsék munkánkat felajánlásukkal! Bármelyik megoldást is választják, nagy szeretettel, hálával fogadunk minden támogatást.

Diákjaink nevében is köszönjük!

 

A Kuratórium