Valamennyi bejegyzés

Kedves Szülők!

A mai rohanó világban szakítsanak időt egy kis esti beszélgetésre vagy délutáni trécselésre gyermekükkel! Miért olyan fontos erre a figyelmet felhívni? Addig sem a kütyüket nyomogatják, és az agyukat tompítják. Mert sajnos az internetnek és a közösségi oldalaknak nemcsak jó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Prevenciós előadások a Petőfiben

A galéria tartalmaz 5 fotót.

A Monori Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, Bicskei Alexandra a vecsési Petőfi Sándor Római Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban 2018. október 11-én bűnmegelőzési és baleset-megelőzési témájú előadást tartott az intézmény 2. osztályos és 4. osztályos gyermekei részére. Szót ejtett a közlekedés szabályairól, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Közösségfejlesztés és lelki egészségvédelem a Petőfi iskolában

A galéria tartalmaz 9 fotót.

Az idei tanévben már megszokottá váló módon folytatódik a tanulók egyéni és osztályközösségi szinten történő támogatása szociális és érzelmi fejlődésük szempontjából is. Sok lehetőség nyílik arra, hogy minden gyermek, osztály, esetleg szülő megtalálja az őt érdeklő témát, neki megfelelő foglalkozásokat. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

FOGADÓ ÓRÁK

  November 12., hétfő, 17 órától    ha a terem száma mellett nincs egyéb időpont        Terem Artztné Csatári Marianna tanári Békefiné Fenyvesi Gabriella 14. Bekkerné Fenyő Ágnes 26. Bencsókné Kazár Tímea fsz. 3. (16:00 órától) Bendiákné Szabó Tünde 17. Czékus Jób … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

„Egymillió gyerek imádkozza a Rózsafüzért”

A galéria tartalmaz 5 fotót.

Egymillió gyerek imádkozza a Rózsafűzért kezdeményezés szerint 2018. október 18-án, helyi idő szerint 9 órakor világszerte gyermekek imádkoznak fél órán át a békéért és az egységért. Ennek a felhívásnak tettünk mi is eleget és csatlakoztunk iskolánk 104 tanulójával, vezetőséggel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Állatok világnapja az alsó tagozatban

A galéria tartalmaz 18 fotót.

2018.október 4-én csütörtökön az alsó tagozat lelkesen várta  az állatok világnapi programot. Már előző héten elkezdtük a ráhangolódást, hiszen minden osztállyal tudattuk az állatok világnapi eseményünket. Kértük őket, ha tudnak hozzanak osztályonként egy csomag kutyatápot, esetleg takarót is. Ugyanis a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Részt vettünk a 33. Spar Maraton futógálán

A galéria tartalmaz 2 fotót.

2018. október 6-án iskolánk is részt vett a SPAR nemzetközi futófesztivál suli futamán. A táv 2,3 km volt, melyet kicsi, de annál lelkesebb csapat teljesített a budai rakparton. Gyerekek, szülők, tanárok futottak együtt. Reméljük, tavasszal többen leszünk és hagyományt teremtünk. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Dorog- Tokod túra

A galéria tartalmaz 11 fotót.

2018. október 6- án szombaton 33-an indultunk el, hogy megtegyük az Országos Kéktúra Dorog és Tokod közötti szakaszát. Kellemes, meleg napunk volt, így gyerekek felnőttek is jókedvűen baktattunk fel a Kis-Getéhez, majd a Nagy-Gete kilátójához. A táv felénél nagyobb pihenőt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Bécsi gyakornok a Petőfiben

Iskolánkban immár negyedik éve hagyomány, hogy idegen nyelvi óráinkat egy-egy külföldről érkezett vendég, úgynevezett gyakornok teszi színesebbé. Ők valamennyien egyetemisták vagy főiskolások a saját hazájukban és szívesen vállalják ezt a feladatot. Amellett, hogy bemutatják saját szülőföldjüket, változatos, interaktív nyelvi gyakorló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!

Állatok Világnapja

Az Állatok Világnapja alkalmából idén is igyekeztünk érdekes programot szervezni a gyerekeknek. 2018. október 5-én 62 diák 4 pedagógus kíséretében látogatott el a Budapesti Állatkertbe. A kellemes, napsütéses délutánon a gyerekek csoportokban sétálgattak a hét kontinens élővilágát bemutató helyszínek között, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | Hozzászólás most!