Lelki nap a Gável testvérekkel április 1-jén

Az idei év szokásos felsős lelki napját a virágvasárnapot megelőző napon, április 1-jén, szombaton, délután 15 órától tartjuk a Szent Kereszt-templomban. Vendégelőadóink a Gável testvérek lesznek, akik tanúságtételükkel, zenéjükkel igyekeznek a résztvevők szívét Jézus felé fordítani és a húsvéti ünnepre hangolni. Mivel a magyar keresztény könnyűzene legprofibb és legelkötelezettebb képviselői közé tartoznak, a velük töltött néhány óra igazán felemelő élménynek ígérkezik.

Minden kedves Diákunkat szeretettel várjuk erre az alkalomra, melyet virágvasárnap előesti szentmise követ, ahol 7.-es diákjaink olvassák fel Jézus szenvedéstörténetét, a passiót.

A Gável testvérek egy helyütt így vallanak szolgálatukról: “Nagyon szeretünk énekelni Istennek. Hisszük, hogy a Neki szóló dicséret kedves áldozat Előtte. Tudjuk, hogy ehhez az egész életünk odaszánása szükséges. Így lesznek tiszták a hangok… Örülünk, amikor ebbe a dicsőítésbe másokat is bevonhatunk. Jó megtapasztalni a Jézushoz való tartozás harmóniáját.”

Aki szeretne belehallgatni zenéjükbe, megteheti az alábbi felvételen: