Újra vittünk egy kis boldogságot! – ismét a Gyömrői Árvácskáknál

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

Megint bebizonyítottuk, hogy ha összefogunk, csodákra vagyunk képesek!

Február utolsó, kissé csípős szombat reggelén megpakolt csomagtartókkal indult útnak a kocsikaraván Gyömrő felé, az Árvácskák Menhelyre. Mire odaértünk, halványan kisütött a napocska, és már messziről hallottuk a menhelylakók vidám csaholását. A sok finom, illatos csemege, meleg takaró, hasznos vitamin, táplálékkiegészítő, hámok, pórázak kipakolása után következett csak az igazi boldogság! Indulhatott a nagy csavargás ideje. Számos kisebb és nagyobb kisbarátunk kapott egy kis szabadságot ezen a délelőttön. Voltak köztük kényelmesebbek, akik szépen, komótosan indultak el a nagy kalandra. Voltak, akik teljes energiával rohantak bele a Nagyvilágba, kísérőjük pedig csak lobogott utánuk, mint Károly bácsi Frakk után. Még egy „kerekesszékes” kutyus is megmozgathatta fájó csontjait.

A nap végére három kutyust fogadtunk jelképesen örökbe, ezzel is támogatva a menhelyi állatokat. Gratulálunk Pelz Ábelnek (1.a) és kishúgának, Lucának, akik egy évre lettek Béci és Maxi kutyák nevelőszülei. És Rapcsok Barninak is, aki családilag karolta fel Lina kutyát.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki adományával segített! És nagy köszönet az elszállításban, sétáltatásban segédkezőknek is!

Ha valaki szeretné meglátogatni a menhelyet, a Gyömrői Árvácskák Állatotthon Facebook oldalán minden információt megtalál, de bátran kérdezhettek Kéthelyi Lídia és Dudás Noémi tanár/tanítónőktől is.

Dudás Noémi (tanító)