Újra nyit az iskola június 2-ától

Kedves Szülők, kedves Diákok!

 

A Kormány döntése alapján június 2-ától kicsit szélesebbre tárhatjuk iskolánk kapuját.

  • A digitális tanrend fenntartása mellett lehetőség adódik egyéni és kiscsoportos foglalkozások megtartására abból a célból, hogy az elmúlt időszakban adódott esetleges hiányosságokat pótoljuk. Ezek a személyes találkozások egyéni felzárkóztatás, valamint a tananyag rendszerezése, összefoglalása céljával szerveződnek majd, és abban segítenek, hogy a tanévet az elvárható legjobb eredménnyel zárhassák diákjaink.

A helyi megvalósítás lehetőségeit mérlegeljük, de hangsúlyozzuk, hogy a felkínált foglalkozásokkal érdemes, de nem kötelező élni. Természetesen ezeket az alkalmakat a vírus terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedések mellett szervezzük majd, hiszen elsődleges cél diákjaink, dolgozóink, és szeretteink egészségének védelme.

Az egyéni és kiscsoportos foglalkozások kidolgozása folyamatban van, ezek mikéntjéről pénteken a Microsoft Teams felületén kapnak tájékoztatást tanulóink.

  • Intézményünk munkanapokon 8.00 órától 16.00 óráig továbbra is biztosít ügyeletet az általános iskolás diákjaink részére. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy ügyeleti igényüket az iskolánk honlapján található regisztrációs felületen jelezzék!

Figyelem! A regisztrációt ezen a héten még nem heti, hanem napi bontásban kérjük, és mindig az igényelt nap előtt 13 óráig, mert így látjuk, hogy a regisztráció alapján hány csoport, és hány felügyelő pedagógus szükséges az adott napra!

Hamarosan megjelenik az új, heti bontású regisztráció, mely június 2-ától lép érvénybe! Ettől a naptól igényelhető étkezés (alsósoknak háromszori étkezés, felsősöknek menza) is az ügyeletben, ezért kérjük a kért ügyelet mellé étkezési igénylését is három munkanappal előtte jelölni, mert a központi konyha csak így biztosítja az ebédet! (Aki június 2-ára kér étkezést, annak most szerdán (május 27.) jelölnie kell az igényt!)

  • Június 2-ától menza rendelhető az ügyeletet nem igénylő diákok részére is titkarsag@petofi-vecses.hu e-mail címen. A rendelt ételt dobozban kiadagolva kiszállítják az iskolába, és a porta előtt lévő hűtőből átvehető 13 óráig.

Figyelem! Az intézmény területén kérjük a fokozott óvatosságot, távolságtartást!

Vecsés, 2020. május 25.

Vezetőség