Iskolai ügyelet igénylése 2020. május 25-29. között általános iskolás diákoknak

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy intézményünkben a takarítás és a fertőtlenítés zavartalan, az ügyeletet kérő gyermekek részére a kézfertőtlenítés megoldott; de maszkot és kesztyűt nem tudunk biztosítani!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, az iskola átmeneti bezárása miatt arra kéri Magyarország Vezetése a lakosságot, hogy a gyerekek ne járjanak iskolába, az oktatást digitális formában, távoktatással oldjuk meg. Azonban különösen indokolt esetben – például a szülő nem tudja megoldani az otthon maradást, nincs kire bíznia a gyermekét – kérhető az iskolától gyermekfelügyelet napközben, azaz 08:00-16:00 óra között.

Az iskolai ügyeletet kizárólag általános iskolás korú gyermekeinek kérhetik!

Figyelem! Az iskolai étkeztetést is be kell szüntessük erre az időszakra, tehát aki ügyeletet kér, gondoskodjon gyermeke élelmezéséről!

Ez a felmérés ennek feltérképezésére szolgál. Ezért kérjük, csak abban az esetben töltsék ki, ha semmiképpen nem tudják megoldani az otthoni gyermekfelügyeletet!

Minden tanítási napra új felmérést kell kitölteni, amelynek – a hétfői kivételével – előző nap 13:00 óráig kell megtörténnie! 13:00 órakor a válaszok fogadása lezárul.

Az Iskolavezetés

Május 25. hétfő
Május 26. kedd
Május 27. szerda
Május 28. csütörtök
Május 29. péntek