Katolikus iskolák közötti és Dugonics András matematikaversenyek

Dugonics András Matematika Verseny 2021/2022 I. forduló általános iskola részére
2021.11.17. 14 óra

A verseny menete és lebonyolításának rendje hasonlóan zajlott az előző évek már jól bevált gyakorlatához. Iskolánk több éve részt vesz ezen a versenyen, ami idén már 22. alkalommal került megrendezésre. Az előző években sok sikert értek el tanulóink, a döntőben többször dobogós helyen végeztek.

Az első forduló feleletválasztós feladatlapjait az általános iskola 4.-8. évfolyamáról jelentkezett tanulók az iskolában töltötték ki. A második fordulóban már kicsit nehezebb, összetettebb feladatokat kell megoldani, kidolgozni. Reméljük az első fordulóból sokan bejutnak a második fordulóba, ami szintén iskolánkban lesz lebonyolítva 2022. 01. 26-án.

________________________________________________

Katolikus Középiskolák Matematika Verseny 2021/2022 I. forduló

2021.11.17. 14 óra

Katolikus Középiskolák Matematika Versenyét idén 4. alkalommal rendezték meg, ahol először gimnazistáink is részt vettek. Az általános iskolához hasonlóan itt is feleletválasztós feladatlapot kellett megoldani, ami 30 kérdésből állt. A legalább 75 pontot elért tanulók jutnak a második fordulóba, ahol majd bonyolultabb matematika feladatokat kell kidolgozni.

Reméljük sokan továbbjutnak a következő fordulóba.

Szűcs Ildikó 
a reál munkaközösség vezetője